avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taxa conectare apa
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taxa conectare apa

In comuna Mogosaia printr-o hotarare a Consilului Local s-a introdus o taxa de conectare la reteaua de apa de 3000 lei care este aplicabila doar pentru locuitorii anumitor strazi (cca. 10% din total). Restul locuitorilor nu platesc aceasta taxa.
Mentionez ca taxa nu se refera la lucrarile si materialele de bransament iar reteaua publica de apa afost realizata de primarie din fonduri guvernamentale/nerambursabile.
Este legala aceasta taxa, poate fi cumva atacata hotararea CL. ?
Cel mai recent răspuns: georgepr , utilizator 13:58, 29 Mai 2009
Atacati hotararea in contencios administrativ, pe motiv ca este discriminatorie.
Multumesc pentru raspuns.
Nu am cunostrinte juridice, care sunt etapele care trebuie sa le urmez? Am sanse de castig?
Puteti sa-mi explicati care sunt etapele de parcurs pentru atacarea hotararii?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligat sa platesc un serviciu de care nu ma folosesc rempy rempy In urma cu cativa ani s-a introdus apa la noi in comuna. Desi am apa in casa de la fantana din curte prin hidrofor, mi-am zis hai sa cumparam un camin de apa ... (vezi toată discuția)
Taxa racordare apa zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna. Consiliul local al comunei, din fonduri europene, a executat o lucrare de sistem de alimentare cu apa potabila pentru comuna. Intr-o sedinta simpla ... (vezi toată discuția)
Taxe parcare jippa jippa in loc moinesti jud bacau sa instituit o taxa de parcare in val de 20 lei an pentru toti locuitorii posesori de autoturisme indiferent daca le parcheaza in ... (vezi toată discuția)