avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene

Buna ziua,

Am contestat in instanta o nota de constatare a neregularitatilor (OUG nr.66/2011) si ne-a fost respinsa contestatia, acum asteptam comunicarea hotararii pentru a face recurs dar intre timp suntem somati sa platim suma constatata prin aceasta nota.
Este legal avand in vedere ca in conf.cu dispozitiile art.43 din OUG nr.66/2011lit.b titlu executoriu este hotararea judecatoreasca ramasa definitiva ori hotararea noastra nu este definitiva avand in vedere ca poate fi atacata cu recurs?
Ce se poate face pentru suspendarea platii?
Multumesc mult,

Alte discuții în legătură

Hotarire definitiva si irevocabila baltag baltag buna seara am o hotarire definitiva si irevocabila intrun proces cu recuperarea drepturi banesti am pus executor judecatoresc si firma respectiva vazind ca are ... (vezi toată discuția)
Cai de atac impotriva unei hotarari irevocabile lehel_kis lehel_kis Bună ziua!O întrebare:am un proces verbal rutier contestat la judecătorie. În P.V. respectiv nu-mi era trecut localitatea în care am fost oprit de ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva unei hotarari judecatoresti marin_catalin marin_catalin unde pot depune un recurs la o hotarare judecatoreasca? am avut in 2011 un proces cu IPJ (implicat fiind si un intervenient) privind o contestatie a unui PV ... (vezi toată discuția)