avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua,

am luat un credit imobiliar, dupa un timp nu l-am mai putut plati si sunt executat silit, acum am gasit de munca si intrebarea mea este, tin sa mentionez ca mai am am un alt credit, de nevoi personale la o alta banca, deci in total am 2 credite, mi se face oprire pe salar, eu neanuntandu-i ca am loc de munca, si daca da, oprire, cat la suta sau imi fac oprire pe tot salariul?

multumesc
Cel mai recent răspuns: topolino_2010 , utilizator 16:20, 31 Octombrie 2014
topolino_2010 a scris:

imi raspundeti, va rog, la intrebare?

:thumbdown:
off topic: nu va datoreaza nimeni de pe acest forum vreun raspuns. cu atat mai mult un raspuns in vreun termen. raspundem si noi in limita timpului, cunostintelor, dispnibilitatiii etc.

eu, de ex., nu v-am raspuns pentru ca este foarte mult de explicat in materie de prescriptie si nu am timpul si rabdarea necesare. in mare se prescrie in 3 ani. dar de cand, cum se intrerupe prescriptia, cum se suspeda, ce poate face creditorul sa nu se prescrie si cum puteti dvs. insiva sa stricati prescriptia, asta este peste puterea mea sa explic pe forum momentan.
multumesc frumos .... si scuze daca am fost prea....dur! multumesc din nou

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face? poprire pe pensie de boală mihai_77 mihai_77 voi incerca sa fiu cat mai succint, am ajuns in imposibilitate de plata si eu ca altii,dar din cauza unui accident cerebral . voi avea o pensie pe caz de ... (vezi toată discuția)
Poprire executor judecatoresc pe concediul de sarcina si lauzie marius71 marius71 Buna ziua. Se poate pune in aplicare executarea silita operata asupra sumelor ce constituie plata concediului de sarcina si lauzie, de catre executorul ... (vezi toată discuția)
Cât este oprirea pe salariu. Pârvanparvan Pârvanparvan Bună ziua.Cat la sută din salariu este legal(oprire salariu). Mulțumesc frumos. (vezi toată discuția)