avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obligatia de a face
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obligatia de a face

care sunt sansele in instanta de a obtine acordul vecinilor pentru a inchiria locuinta personala in regim hotelier?Mentionez ca locuinta nu are pereti comuni este situata in zona declarata rezidentiala si este pe terenul nostru de propietate!
Cel mai recent răspuns: raymondjoseph , utilizator 12:39, 12 Noiembrie 2014
Pai si care este situatia de fapt? De ce nu puteti face ce doriti sa faceti? Cum se opun vecinii?
ciao!vecini nu sunt de acord cu aceasta schimbare de destinatie a imobilului!
pai ce treaba au vecinii ? spuneti ca nu aveti pereti comuni , sa inteleg ca este casa , nu apartament . la ce distanta se afla vecinii de locuinta dumneavoastra ?
trandafir2 a scris:
Cum se opun vecinii?

Cum se opun vecinii in fapt ?
in cazul in care se schimba destinatia imobilului este necesar acord vecini in autorizatia functionare de la primarie!Dar problema nu e asta !Deja suntem in instanta ceea ce ma interesa daca cineva cunoaste spete de genul acesta?

Alte discuții în legătură

Transformare locuintei personale in asociatie de locatari raymondjoseph raymondjoseph Daca locuinta personala situata pe un teren cu destinatie rezidentiala este transformata in asociatie de locatari prin vanzarea spatilor,etajelor interne a ... (vezi toată discuția)
regim hotelier buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are ... Adelinan19 Adelinan19 buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are nevoie de aprobarea vecinilor pentru acest lucru ? nimeni nu e de acord pentru ca vin tot felul de ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu comercial trecut in cf ca si alimentatie publica-bar enoon enoon Inchiriere spatiu comercial trecut in CF ca si ALIMENTATIE PUBLICA-BAR catre firma cu domeniul de activitate CAEN 5610 - Restaurante: este nevoie de acordul ... (vezi toată discuția)