avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna,doresc si eu sa stiu ce mi se poate intampla
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna,doresc si eu sa stiu ce mi se poate intampla

Am fost angajat la o firma de distributie pe postul de agent rezerva si dupa circa o saptamana agentul cu care am fost pe teren in ziua respectiva a iesit in lipsa cu banii.problema e ca eu nu am fost cu el pe teren toata ziua si seara am fost chemat de acasa de catre caserita sa dau o explicatie daca nu stiu ceva si i-am pus ca habar nu am ce s-a intamplat.Intre timp a venit si directorul de vanzari m-a dus intr-un birou si a inceput sa dea in mine ca intr-un animal spunandu-mi sa aduc eu banii respectivi.Am depus o plangere la politie si am scos un certificat medico-legal fapt pe care il stie iar el mi-a spus ca o sa faca si el reclamatie su inca 4 persoane care vor sustine ca m-au vazut ca am furat.Bineinteles ca persoanele acelea sunt in subordinea lui deci.....ar fi posibil sa declare ceva ce nu e adevarat.vreau sa stiu ce mi se poate intampla in acest caz?eu sunt nevinovat,nu am nici o legatura cu lipsa banilor si accept testul poligraf.
este bine ca ati depus plangere. Daca suntei nevinovat , nu aveti de ce sa va temeti. Eventualii martori , in cazul in care vor depune marturie mincinoasa si acest lucru va fi ulterior dovedit, vor putea fi pedepsiti. In plus, simpla marturie a acestora , necoroborata si cu alte probe, consider ca nu ar putea fi suficienta pentru ca dvs. sa vi se atribuioe fapta.
va multumesc pentru raspuns dar cum dovedesc eu daca ei mint?Teoretic eu sunt hot pentru ca asa spune acel director oricum daca ei nu declara ce vrea el acei zisi martori isi pot pierde locul de munca....sau mai stiu eu?
Inca nu am fost chemat la nici o audiere desi evenimentul a fost in data de 22.05.2009.Daca se declara ceva mincinos ma pot astepta la ceva mandat de arestare sau mai stiu eu ce probleme?
Nu dvs. trebuie sa dovediti ca sunteti nevinovat.
Martorii respectivi pot fi acuzati de marturie mincinoasa.

:offtopic: Va rog editati-va mesajele. Nu scrieti mesaje consecutive.
Sa inteleg ca nu mi se poate face o inscenare,.facatura?

Alte discuții în legătură

Declaratia mincinoasa in cercetarea penala bukinst bukinst Constituie infractiune declaratia mincinoasa facuta de parat, politistului care-l cerceteaza si in baza careia politistul propune NUP iar procurorul mentine ... (vezi toată discuția)
Consum/trafic de droguri vlady_alive vlady_alive ce parere aveti despre arestarea unui tanar de 19 ani care a fumat cu prietenii la chefuri cate o tigara-doua de hasis..(fara a le cere vreun ban in ... (vezi toată discuția)
Condamnat pe nedrept maryann maryann Buna ziua! Sint un cetatean de rind si ma aflu intr-o situatie foarte grea si foarte complicata din puct de vedere al justitiei din romania. in fapt: sint ... (vezi toată discuția)