avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Coroana alunului din curtea mea taiata de vecin- este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Coroana alunului din curtea mea taiata de vecin- este corect?

Am un pom fructifer plantat de 50 de ani langa gardul vecinului. Este un alun altoit,plantat,de mama mea pana sa -și faca vecinul casa acolo. Acesta a taiat o parte din coroana dincolo de gardul care ne desparte la vreo 50cm.Acest pom astupa vederea prin geamurile casei spre proprietatea mea .Distanta este la cam 60cm. Este corect ce a facut? multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:50, 2 Noiembrie 2014
Da,este corect.Vecinul are dreptul sa dispuna de crengile care se afla in curtea lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, as avea situatia urmatoarea: un vecin si-a plantat un nuc ... lucianmija lucianmija Buna, As avea situatia urmatoarea: Un vecin si-a plantat un nuc in gradina lui, la aproximativ 3 metri fata de casa in care locuiesc eu. Ideea e ca nucul ... (vezi toată discuția)
Taiere nuc skyboy2011 skyboy2011 Buna ziua,vecinul meu din partea de Est are unu nuc la 30 de cm de hotar care imi produce umbra pe o suprafata mare din terenul meu.Care este calea legala pt ... (vezi toată discuția)
Distanta minima fata de limita proprietatii la care este permisa plantarea pomilor vasilica52 vasilica52 Va rog sa-mi spuneti care este distanta minima fata de limita proprietatii la care este permisa plantarea pomilor si care este baza legala. Doresc sa stiu ... (vezi toată discuția)