avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Proces verbal o.c.o.t.a
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Proces verbal o.c.o.t.a

Buna ziua,poate cineva sa-mi spuna de unde pot gasi proces verbal de punere in posesie din 1984.Am intrat in posesia unei copii dar nu e stampilata nici de BCPI nici de ANCPI dar in partea dreapta jos are un numar si o data.Pot sa solicit dupa numarul acela si anul acela procesul verbal si schita? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: byadya , utilizator 20:48, 4 Noiembrie 2014
Daca imobilul era inscris in cartea funciara va trebuie nr actului ca sa solicitati de BCPI.
Posibil ca numarul notat sa reprezinte nr procesului verbal.
Va multumesc.
Buna ziua , va rog sa-mi spuneti daca pot solicita de la ANCPI un plan de situatie a altei persoane,persoana fiind vecina cu mine si parcelele fiind dezmembrate din acelasi numar topografic. Va multumesc.
Puteti solicita de la biroul de carte funciara teritorial actul de dezmembrare, astfel puteti obtine si schita imobilului vecin.
Va multumesc pentru raspuns, si va rog sa-mi spuneti unde pot gasi procesul verbal de punere in posesie a unui teren cu casa dar nu are titlul de proprietate.Mentionez ca sunt in posesia unui proces verbal de la casa, dar nu are data cand a fost eliberat. Am nevoie deoarece matusa mea a intabulat terenul de sub casa noastra in baza unor acte false si suntem in mai multe procese civile si doua penale.Imi puteti spune daca pot sa ma folosesc si de punerea in posesie fara data eliberari.
Ultima modificare: Marți, 4 Noiembrie 2014
byadya, utilizator

Alte discuții în legătură

Punerea in posesie coca_ab coca_ab am o casa cu gradina aferenta.dupa 1990 am fost pusi in posesie cu terenul de sub casa ,am primit un ordin al prefectului prin care ni se dadea si gradina dar ... (vezi toată discuția)
Proprietate lordionis lordionis Buna ziua. Ce documente sta la baza procesului verbal de punere in posesie al Comisiei locale de fond funciar? (vezi toată discuția)
Refuz eliberare a titlului de proprietate andrufl andrufl Buna ziua, Am marea rugaminte sa ma ajutati intr-o problema destul de urgenta. Bunica mea, conform legii 18/1991, a revendicat terenurile ce-i revin de ... (vezi toată discuția)