Buna ziua......intentionez sa contest un PV si ma interesa si parerea dumneavoastra.
Pe 17.05.2009 ma deplasam pe Splaiul Unirii nr. 199(sector 3) cand am vazut sarind un politist din masina....eram pe banda a 3-a si mi-a facut semn sa trag pe dreapta,daca faceam cum spunea el sigur se producea un accident.Am ajuns pe partea din dreapta si am fost informat ca m-a prins radaru cu 93km/h in zona de 60km/h.Am cerut sa vad filmarea si actele radarulu dar am fost informat ca le pot vedea in instanta.Precizez ca atunci cand probabil m-a filmat cu radaru eram pe banda a 2-a in spatele unei masini (eu eram cu o motocicleta) iar in spatele meu rula destul de aproape un prieten cu o alta motocicleta,eu eram intre cei doi participanti la trafic pe banda a 2-a.Nu intzeleg cum mi-a determinat mie viteza care eram intre cei doi.....cred ca am avut un dezavantaj......am numere de BV.Din copia PV-ului nu pot sa descifrez numele agentului si functia(prenumele se vede).Colegul meu din trafic care era si el cu motocicleta nici el nu a vazut pozitionarea radar(el nu a fost oprit) cu toate ca rula in spatele meu la mica distanta,el mai spune ca nu aveam cum sa am 93km/h si vre sa-mi fie martor in instanta.Ce trebuie sa solicit in contestatie?Unde pot sa gasesc un model de contestatie ptr un asemenea caz?Ce sa contest.......viteza sau ca nu ii disting numele si functia agentului?Va multumesc.
Scaneaza procesul verbal si trimite-l pe e-mail abcdeadi@yahoo.it. Iti voi redacta actiunea si te voi consilia pana la sfarsitul procesului. Nu te costa nimic, doar timpul pierdut.
il scanez si il trimit cat de curand
multumesc mult de raspuns!
recunosc ca am incalcat legea.
dar sint crizat ca cei care sant platiti din bani nostri sa vegeze la respectarea EI , o incalca fragrant si cu nesimtire