avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expert grafolog
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expert grafolog

Buna ziua
Va rog dati-mi o mana de ajutor sa gasesc un expert grafologic.
Am un dosar in care vreau sa fac o expertiza in paralel cu cea efectuata de expertul desemnat de politiei.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 23:38, 12 Noiembrie 2014
Cautati pe google - "expert grafolog" si veti gasi cateva pagini cu adrese, din care puteti alege un expert grafolog.
Daca politia a cerut o expertiza grafologica, aveti posibilitatea, sa nominalizati un expert parte, pe care il platiti dvs. separat, dar care va participa alaturi de expertul desemnat de catre politie, la efectuarea expertizei respective.
Daca nominalizati un expert parte, acesta va trebui sa aiba aceleasi specializare si autorizare ca si expertul desemnat de politie.
Pentru cazul ajungerii ulterioare in instanta, este bine ca expertul grafolog ales de dvs. (daca veti decide, sa faceti totusi o expertiza separata), sa detina autorizatie de la Ministerul justitiei si sa fie inscris pe lista expertilor tehnici judiciari.
scrieti-mi pe privatate si va dau unul din cei mai buni experti din bucuresti, atestat de minnisterul justitiei. Am lucrat cu dansul in mai multe cazuri si totul a fost mai mai mult decat ok, fara "atentii" si altele asemenea. daca aveti dreptate dansul va face lumina chiar si in cazuri disperate!
cu stima!
sper ca raspunsul meu sa nu fie prea tarziu, respectiv sa il cititi in timp util.
Cu stima !
Cassy

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot face o expertiza grafologica a semnaturii mele si cât costa ? metulica metulica unde pot face o expertiza grafologica a semnaturii mele si cit costa ? (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica auto ujiman ujiman Accident rutier cu victime. M-am constituit parte civila si am formulat plangere penala. A fost intocmita o expertiza judiciara auto care dupa parerea mea nu ... (vezi toată discuția)
Am si un dosar Tomyta86 Tomyta86 Sunt implicat intr-un accident de ucidere din culpa si am angajat un avocat iam dat bani nu am facut niciun contract cu el si in cateva zile am procesul si imi ... (vezi toată discuția)