avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Contestatie decizie ANAF
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Contestatie decizie ANAF

Buna ziua, va rog sa ma mai ajutati cu sfaturi.....
Deunazi, am primit o Decizie referitoare la obligatii de plata accesorii, suma cea mai mare fiind la Dobanzi si penalizari TVA. TVA-ul de plata provine in urma unui R.I.F. pe care ANAF conform og 92/2003 la instituit in fisa, societatea noastra l-a contestat , nu avem inca nici un raspuns la contestatie.Debitul insa a fost achitat prin popririle care au fost instituite. Pot sa contest decizia de plata accesorii care se refera la un debit deja contestat si nesolutionat ?
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 17:16, 3 Noiembrie 2014
Puteti contesta si e bine sa o faceti, solicitati si intoarcerea executarii daca ati achitat.
Nu prea aveti ce face. O executare silita nu va fi suspendata in lipsa unui raspuns. Sunt doua posibilitati.

1. vi se accepta contestatia si se da curs acesteia si atunci vi se poate opri executarea (deocamdata nu sunteti executata dar exte pasul urmator).
2. O executare poate fi suspendata cu o hotarare a instantei (in caz ca nu vi se apropba contestatia si va hotarati sa mergeti mai departe).

Deocamdata trebuie sa asteptati sa primiti raspuns la contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie impunere anaf la 3 luni dupa ce am stins toata datoria!!! Mihai223 Mihai223 Acum 3 luni am acoperit 100% o datorie pe care o aveam la ANAF, soldul initial si penalizarile si dobanda. Totul a fost acoperit la zi, plata la trezoreria ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi ilegala v_adrian_mihai v_adrian_mihai As dori sa-mi spuneti cum pot sa suspend aplicarea unei popriri instituita de ANAF asupra conturilor mele bancare? Aceasta poprire a dost instituita ca urmare ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriere datorii bugetare ani_catalina ani_catalina Creanta privind taxa pe cladiri din perioada 1996 - 2000 beneficiaza de prescriptia prevazuta in art. 98 lit.a din OG nr.11/23 ian. 1996, intrucat Serviciul ... (vezi toată discuția)