avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plantare amprente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plantare amprente

Daca cineva fura un obiect de exemplu si are ura , dusmanie pe un apropiat de al lui si ii planteaza amprentele pe acel obiect ca sa pice el in locul lui, se descopera la politie ca au fost plantate si ca cel nevinovat nu a atins obiectul? (desi amprentele lui sunt pe obiect datorita hotului care i le-a plantat)
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 02:37, 4 Noiembrie 2014
ne intrebati daca o sa descopere politia ca au fost plantate? oare sa fie politistii asa naivi?
Ca sa "ii planteze amprentele" (cred ca ati vazut multe filme), respectiva persoana trebuie sa fi avut respectivul obiect in mina, sau cel care vrea sa faca asta, sa lucreze la niste servicii speciale...
cred ca unele intrebari sunt puse in gluma sau sunt persoane de o credulitate iesita din comun si din pacate in ochii lor asa suntem vazuti cu totii = naivi, creduli
Pentru doamna Silvia, pai daca victima a venit acasa la hot si a baut un pahar de apa, hotul le poate lua de pe pahar, la asta ma refeream, se va descoperi ca victima nu a atins obiectul si ca au fost plantate amprentele de catre hot?
andreicristi a scris:

ii planteaza amprentele pe acel obiect ca sa pice el in locul lui,

Atentie sporita ca tehnicile actuale care opereaza la nivel national nu permit prelevarea de amprente de pe orice obiect
Omiteti aspectul esential,ca practica de "plantare ",amprente,implica in fapt pierderea unor caracteristici esentiale ale amprentei de baza

Alte discuții în legătură

Cautat/cercetat pentru un presupus furt deceoare deceoare Buna ziua! Locuiesc in strainatate din 2013. Acum 4 luni se prezinta la usa cumnatei mele din bucuresti unde eu am avut viza de flotant pe bucuresti pana in ... (vezi toată discuția)
Pot fi acuzat? ContSters297596 ContSters297596 Buna ziua Lucrez intr-o institutie publica de 5 ani In aceasta institutie au mai fost semnalate si alte furturi(inclusiv mie,mi s-a furat un telefon ... (vezi toată discuția)
Gasit cu obiecte ce nu imi apartin 1hunter 1hunter Buna seara, Este prima mea postare aici, sper sa nu incalc vreo regula a forumului. Asta in jurul orelor 15 am fost in Carrefour Orhideea sa cumpar ... (vezi toată discuția)