avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Recuperare recipisa bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Recuperare recipisa bilant

Buna ziua
Am urmatoarea problema: am depus bilantul semestrial 2014 online, am verificat recipisa, dar am uitat sa o salvez. De pe site nu o mai pot descarca pentru ca a trecut prea mult timp.
Exista vreo posibilitate sa ma adresez ANAF sa-mi eliberere recipisa? A mai intalnit cineva aceasta situatie? S-a putut rezolva? Am numarul recipisei si data de depunere.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Declaratiile 205 - unde verificam faptul ca au fost inregistrate corect de fisc? IuliaPopescu IuliaPopescu Buna ziua, verificam starea tuturor declaratiilor depuse si ne-am lovit de o problema. Avem declaratii depuse, cu recipise - dar care la Anaf persoane ... (vezi toată discuția)
D101 si situatii financiare anuale Herra_ Herra_ 1. Nu stiu unde (pe ce site) pot sa depun D101. Pe e-guvernare exista precizarea \"declaratia 101 nu se depune aici\". Am incercat pe anaf.ro . Imi da mesaj ... (vezi toată discuția)
Decl 100 102 crislor crislor buna ziua ,va rog sa ma ajutatii la declaratie 100,102 cum sa completez impozitul pe venit din salarii la care rind intra si restul de obligatii in cont unic ... (vezi toată discuția)