avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general decl 100 102
Discuție deschisă în Contabilitate în general

decl 100 102

buna ziua ,va rog sa ma ajutatii la declaratie 100,102 cum sa completez impozitul pe venit din salarii la care rind intra si restul de obligatii in cont unic ,nu stiu nu mi-am descarcat versiunea buna sau sint prea grabita si numai vad sint foarte ramasa in urma cu munca.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:53, 22 Iulie 2011
In declaratia 100 a ramas doar impozitul pe profit (mai sunt si alte cateva impozite dar la o firma normala cam asta e singurul). Tot ce tine de salarii (contributii sociale si impozitul pe venitul din salarii care erau inainte in 102 si 100, au fost cumulate in declaratia 112 care pana la 25 iulie 2011 se depune la chiseu apoi numai electronic cu semnatura electronica..
va multumesc de raspuns , sa inteleg ca nu mai depun declaratie semnestriala am depus lunar la ghiseu D 112 , sint ong cu un salariat.
o zi buna va doresc
DA..inca luna asta se depuna la ghiseu decl.112 privind toate darile la stat pentru salariati..inclusiv impoz. pe salar.
Dar pina acum nu ati facut lunar declaratia 112 ?Cum ati depus:O
De cand a intrat in vigoare declaratia 112, si ong-urile cu salariati sau alte contracte pentru care platiti contributii si impozit , depun tot lunar ca si firmele. Grabiti-va sa rezolvati si treaba cu semnatura electronica intr-un fel(achizitionati pe ong) sau altul(contract cu cineva care are deja acest drept de semnatura electronica).
buna ziua ,
am depus decl 112 lunar la ghiseu pina in iunie si iulie am trasm. si am verificat statre D112 si am listat recipisa
va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Declaratii srl nou 2011 ionela11 ionela11 Buna ziua. Am infiintat un srl nou in iunie 2011 neplatitor de tva. In luna septembrie am angajat o persoana. Intrebarea este ce declaratii trebuie sa depun la ... (vezi toată discuția)
Impozit minim/forfetar 2011 qu3en_bee qu3en_bee Buna ziua Spuneti-mi va rog in 2011 mai exista impozitul forfetar/minim? m-am lasat de ctb de juma de an si deja nu mia stiu nimic... mai este acea grila ... (vezi toată discuția)
Legislatie,fiscalitate si contabilitate ong barbone_2006 barbone_2006 buna ziua. sa incep cu inceputul. sunt in CIC de aprox 2 ani si cum am nevoie de niste bani dupa terminarea CIC as vrea sa ma angajez part-time pt un ... (vezi toată discuția)