avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozit minim/forfetar 2011
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozit minim/forfetar 2011

Buna ziua

Spuneti-mi va rog in 2011 mai exista impozitul forfetar/minim? m-am lasat de ctb de juma de an si deja nu mia stiu nimic... mai este acea grila de impozitare in functie de cifra de afaceri din anul precedent?
Cel mai recent răspuns: qu3en_bee , utilizator 13:56, 12 Mai 2011
Nu mai exista incepand cu 01.10.2010.
multumesc
spuneti mi va rog la salarii au ramas aceleasi declaratii sanatate somaj concedii si indemn cas statu?plus 112 sau ce nr are decl aceasta noua..
Declaratia 112 a preluat toate declaratiile care se depuneau pentru contributiile sociale si impozitul pe salatiu si alte venituri din alte contracte de colaborare. Aceasta se va depune dupa 1 iulie doar electronic si e nevoie de semnatura electronica.
A ramas de depus la ghiseu pe modelul clasic declaratia 100 cu impozitul pe profit si declaratia 300 pentru tva.
Statele nu se mai depun ca ITM.
ce insemana sa te lasi cateva luni ...se schimba tot...va multumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate fara angajati poate depune de la 1 iulie 2011 declaratiile fiscale la ghiseu? jaina jaina Societate cu asociati straini ce nu domiciliaza in Romania, au un SRL prin care au cumparat un teren cu o valoare de 40.000 euro. Singura miscare in ... (vezi toată discuția)
Decl 100 102 crislor crislor buna ziua ,va rog sa ma ajutatii la declaratie 100,102 cum sa completez impozitul pe venit din salarii la care rind intra si restul de obligatii in cont unic ... (vezi toată discuția)
Calendar obligatii fiscale pentru luna aprilie 2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu 1. Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat [b]Formular 100[/b] (format electronic) - [b]lunar[/b] 2. Declaratia privind obligatiile de ... (vezi toată discuția)