avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna auto cu vinovat asigurat in Italia
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna auto cu vinovat asigurat in Italia

Buna ziua,

Am rugamintea sa ma ajutati cu informatii pentru a rezolva urmatoarea situatie:
Sunt pagubit intr-un dosar de dauna auto, vinovatul fiind o persoana cu RCA al unei firme de asigurari din Italia. Societatea de asigurari din Romania care reprezinta asiguratorul italian, la care s-a deschis dosarul de dauna, nu reuseste sa imi dea un raspuns clar privind plata. Ma chinui de mai bine de 4 luni sa rezolv problema, dar sunt plimbat de la un birou la altul fara sa mi se rapsunda clar. Daca ati trecut prin astfel de situatii si ma puteti ajuta va rog sa-mi dati detalii. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: GRECU | GORDE - Avocati , Avocat 09:51, 11 Noiembrie 2014
In mare parte, fiecare asigurator din afara, are un corespondent in Romania. Incercati la BAAR.
Buna ziua,
Este o practica des intalnita ca asiguratorul/raprezentantul sau sa tergiverseze dosarul de dauna si chiar sa va refuze despagubirea. Transmiteti o notificare catre reprezentantul asiguratorului pe Romania ii care sa ii cereti sa plateasca iar daca nu primiti niciun raspuns sau refuza, va trebui sa formulati actiune in instanta prin care sa cereti obligarea asiguratorului la plata despagubirii.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare daune accident in italia, polita asigurare rca din ro nykaelx nykaelx Am fost accidentat in Italia,accident cu daune doar materiale,de catre un cetatean Italian,am completat formularul de constatare amiabilă,eu având RCA ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asigurarea in italia costy_0904 costy_0904 sal sunt nou pe acest forum si am mare nevoie de un sfat din partea celor care ma pot ajuta.Cu doua luni in urma am facut un accident in italia (masina mea ... (vezi toată discuția)
Accident in perugia costicatanta costicatanta BUNA ZIUA! AM APELAT LA DV IN SPERANTA CA MA VETI AJUTA! ANUL TRECUT IN NOIEMBRIE AM AVUT UN ACCIDENT CU MASINA IN ITALIA! MASINA MEA ARE ASIGURARE IN RO AM ... (vezi toată discuția)