avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovarea de la o trepta la alta la gradul superior
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovarea de la o trepta la alta la gradul superior

As dori sa stiu care este procedura legala de a promova de la o treapta la alta a gradului superior la functionarii publici din administratie , stiind ca treptele au fost abrogate din Legea 188/1999 r2 si din HG 611/2008 incepand cu 01.01.2011.
Cel mai recent răspuns: Danaioana , utilizator 14:56, 5 Noiembrie 2014
Din pacate nu exista o procedura legala, tocmai pentru ca nu mai exista minunatele trepte.
Promovezi pe superior, ramai pe treapta abrogata 3.
O noua salarizare, unica, poate ar remedia uriasele discrepante din sistemul de salarizare al bugetarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)
Avansare in grad profesional foltalucian foltalucian Lucrez in sistemul bugetar din anul 1994, cand am fost incadrat pe studii medii. Deorece din 1994 si pana in prezent nu am fost avansat la termenele legale, ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar, referent principal cu studii medii, vechime in functie peste 20 ani. Am terminat Facult de Manag-Fin , specializarea management, 3 ani cu ... (vezi toată discuția)