avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces pentru plata facturilor restante
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces pentru plata facturilor restante

Va rog dat-mi un sfat intr-o situatie aberanta:am locuit impreuna cu mama mea vitrega, suportant impreuna cheltuielile de intretinere.Ea fiind pensionara,ii lasam banii sa plateasca la incasatorii care veneau acasa.M-am mutat de 2 ani ,logic ca nu i-am mai dat nimic de atunci, dar am platit impozitul anual si asigurarea locuintei.M-a amenintat de curand ca ma da in judecata sa-i dau banii de intretinere pe ultimii 5 ani, nu recunoaste ca ii dadeam banii la mica intelegere, nu exista conflict intre noi atunci.Are nevoie de bani si se chinuie sa scoata de la mine pe orice cale.Facturile la utilitati vin pe numele meu , fiind titulara contractelor.Ce sanse sunt de ambele parti intr-un asemenea proces?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters42058 , utilizator 07:50, 29 Mai 2009
ar fi fost bine daca macar ati fi avut martori care sa va sustina . Ma gandesc insa si la faptul ca daca va invoca niste creanta de acum 5 ani, acestea ar putea fi prescrise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii in miez de noapte CristianaMgr CristianaMgr Buna ziua! Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in cazul in care nu gasesc niste cai de comunicare decente cu vecinul de deasupra. Conflictul este mai vechi, cu ... (vezi toată discuția)
Probleme familiale vios71 vios71 Buna ziua, Datorita problemelor de sanatate ale parintilor mei de curand am convenit impreuna cu famila sa ne mutam la ei. Au un apartament cu 3 camere in ... (vezi toată discuția)
Succesiune victor_2013 victor_2013 Buna seara, Tatal meu a decedat, luna trecuta. El a fost casatorit de doua ori prima data cu mama mea din care a divortat in 1995, iar la partaj a plecat cu ... (vezi toată discuția)