avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DECONTARE NAVETA CADRU DIDACTIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DECONTARE NAVETA CADRU DIDACTIC

Buna seara!
As dori sa imi clarificati in ce conditii pot sa beneficiez de decontarea navetei!
Am sa va prezint situatia mea. Sper sa fiu destul de explicita. Asadar,
fiind cadru didactic imi desfasor activitatea intr-o scoala de la sat, la o distanta de domiciliul meu de 62km.Dar pentru a ajunge la microbuzul care ma duce la locul de munca eu utilizez si un alt autobuz urban care sa ma duca la gara microbuzului inspre sat. Distanta in oras de la domiciliul meu la pana statia de autobuz e de 8 km.
Si acum sa va prezint intrebarile:
1Pt. prima jumatate a lunii septembrie nu se doreste ( de catre conducerea scolii si primaria satului) sa mi/ ni se deconteze naveta fiindca am folosit masina personala a unui cadru didactic. Mentionez ca exista bonurile legate de consumul de motorina. Cealalta jumatate a lunii a fost decontata datorita faptului ca am prezentat abonamentul de la microbuz.
2. Nu exista nici o sansa sa mi se deconteze si celalalt abonament de oras??? ( pt. naveta oras- sat 62 km abonamentul este de 250ron, iar pt. abonamentul din oras domiciliu-gara microbuzului e de 65 ron; avand in vedere ca salariul meu pe septembrie a fost de 1139 ron cred ca e destul de evident ca e un efort financiar extrem de mare....... In asteptarea unor raspunsuri va multumesc anticipat!!!

Alte discuții în legătură

Decontare naveta pesori pesori M-am mutat la sat impreuna cu viitorul meu sot . Eu sunt personal didactic, iar el nedidactic. Amandoi facem naveta de la 26 de km de Timisoara. Am solicitat ... (vezi toată discuția)
Decontarea navetei profesorilor ioana35 ioana35 Buna ziua! as dori sa va prezint o mica problema si dilema cu care ma confrunt. Sunt cadru didactic; fac naveta, cam 50 kilometri pana la scoala, cu masina ... (vezi toată discuția)
Este legal sa nu mi se deconteze naveta? AlexandraIi AlexandraIi Sunt cadru didactic la o scoala din localitatea X. Menționez ca sunt navetista, iar distanta parcursa e de 100km/zi(50 dus, 50 întors.abonamentul pe ruta ... (vezi toată discuția)