avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Termen inregistrare fiscala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Termen inregistrare fiscala

Daca constatorul pentru infiintarea/radierea unui sediu secundar a iesit in 10 octombrie, care este termenul legal de depunere a actelor pentru inregistrarea fiscala la finante?
Cel mai recent răspuns: danielandrei , utilizator 13:00, 6 Noiembrie 2014
Buna ziua,

30 de zile este termenul. Trebuie sa achizitionati si un registru unic de control(31 lei)
30 de zile calendaristice sau lucratoare? Ma pot duce luni? sau atunci e depasit termenul? intreb pt ca sunt plecat din tara si numai duminica vin si nu as vrea sa depasesc termenul
Zile calendaristice.
am inteles. Se poate duce si altcineva in locul meu? sau obligatoriu numai administratorul?
Poate merge si altcineva. Are nevoie de o imputernicire semnata si stampilata + o copie a actului de identitate.

Alte discuții în legătură

Imputernicire inregistrare sediu secundar danielandrei danielandrei Poate merge sotia mea(care nu are nicio calitate in firma), eu fiind administratorul firmei, cu imputernicire simpla, semnata de mine, sa inregistreze fiscal ... (vezi toată discuția)
Sediu secundar al societatii mirela07 mirela07 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii: O societate doreste infiintarea unui sediu secundar, cum se procedeaza se intocmeste hotarare AGA prin ... (vezi toată discuția)
Data comunicare decizie Bibi2008 Bibi2008 Buna ziua! Am semnat de primire o decizie de desfacere a contractului de munca, fara sa specific data in care am facut-o. Decizia era datata pe 17 ... (vezi toată discuția)