avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale recodificare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

recodificare

poate cineva sa ma ajute, nu stiu daca trebuie recodificat codul caen la o firma care are certificatul nou, dar codul vechi din 2002? si care sunt actele pe care trebuie sa depun la orc. Multumesc
ultima Clasificare a activitatilor din economia nationala a fost publicata in Monitorul Oficial la data de 13.12.2002. Cred ca nu trebuie sa faci nici o recodificare.
pai, problema e ca certificatul a fost schimbat in iunie 2002, deci ARE codul de atunci, si nu corespunde formularea cu cea din decembrie 2002 AJUTOR
atunci depui la ORC:
- hotararea AGA privind recodificarea obiectului de activitate-original
- actul aditional priv. recodificarea-1 original + 2 copii
- certificatul de inregistrare in original
- anexa la certif. de inregistrare -in original (daca in anexa ai trecuta o activitate cu Cod Caen vechi)
- imputernicire
- cerere-tip de la Reg. Com.
- taxe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire valabilitate sediu secundar miruna.c miruna.c am de facut recodificare si prelungire valabilitate sediu secundar ca sa depun cele 2 acte aditionale la contractul de comodat trebuie dosar separat de cel pt ... (vezi toată discuția)
Recodificare si inregistrare mentiuni DAIANA_ DAIANA_ Dupa cum stiu eu, cererea de recodificare se adreseaza separat directorului ORC, iar mentiunile se cer ca pana acum judecatorului delegat. Deci este nevoie de ... (vezi toată discuția)
Practica reg com: se poate inregistra schimbarea sediului social mai inainte de reactualizarea ob de activiate caen rev 2? k17 k17 Opinia mea este ca nu, intrucat, cu ocazia schimbarii sediului social trebuie preschimbat si certificatul de inregistrare al firmei (care contine si codul ... (vezi toată discuția)