avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plata taxei judiciare de timbru in apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

plata taxei judiciare de timbru in apel

buna ziua.am o intrebare si va rog mult sa-mi dati un raspuns in cursul zilei de azi 07.11.2014.
as dori sa stiu pana cand pot efectua plata taxei judiciare de timbru in apel - proces civil obligatia de a face.pot efectua plata ulterior declararii apelului si care este procedura? va multumesc
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 17:26, 7 Noiembrie 2014
Veti primi adresa din partea instantei, sau citatie prin care vi se pune in vedere acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerea de apel cand trebuie depusa taxa de timbru? voinea75 voinea75 Va rog sa-mi spuneti, pana cand trebuie depusa taxa de timbru intr-un apel? Pana la prima infatisare? Pana la primul termen? Care e diderenta intre primul ... (vezi toată discuția)
Am primit citatie dupa declinarea de competenta prin care mi se pune in vedere sa timbrez. cand trebuie sa platesc taxa de timbru? carlitosbest carlitosbest Salut. Am o cerere care a fost declinata de la Judecatorie la Tribunal iar la tribunal se constata ca cererea este insuficient timbrata ca trebuie sa achit ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru maritza80 maritza80 Buna ziua. Cat costa timbrarea cererii de chemare in judecata cu privire la plata pensiei de intretinere precum si majorarea acesteia tinand cont de faptul ca ... (vezi toată discuția)