avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere

Sunt posesor de permis de conducere categoria B.De 7 ani mi-a expirat permisull de conducere, si nefiind in tara am amanat reinnoirea permisului.Cum pot sa procedez pt reinnoire?Mentionez ca am varsta de 61 ani ,8 luni.
Cel mai recent răspuns: iulian_cucu , utilizator 08:51, 9 Noiembrie 2014
Trebuie sa faceti examenul medical, apoi depuneti taxele si actele la politie si primiti permisul nou prin posta.
Multumesc frumos pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis auto - scoala de soferi refacuta (obligatoriu sau nu?) ady_best03 ady_best03 Buna ziua. In urma cu aproape 3 ani mi-a fost anulat permisul (cat. BCE) pentru conducere sub influenta bauturior alcoolice. Dupa ce mi s-a intocmit un dosar ... (vezi toată discuția)
Permis conducere Bianca Vlasin Bianca Vlasin Bună ziua, am următoarea situație : am obținut permisul de conducere în 12.09.2008. În 26.07.2014 m-am căsătorit, însă nu mi-am schimbat permisul ... (vezi toată discuția)
Permis anulat lorant23 lorant23 buna ziua am permisul din ungaria sunt cetatean roman si ma prins politia beat am primit un an inchisoare cu suspendare vreau sa aflucum pot sa recuperez ... (vezi toată discuția)