avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod caen comert cu produse destinate animalelor de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod caen comert cu produse destinate animalelor de companie

buna ziua,as dori sa infiintez o firma care sa aiba ca activitate principala comertul cu produse diverse destinate animalelor de companie(jucarii,haine,lese,zgarde) si as dori sa stiu ce cod caen s-ar potrivi unei asemenea activitati.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 10:20, 8 Noiembrie 2014
4776 - Comert cu amanuntul al florilor, plantelor si semintelor, comert cu amanuntul al animalelor de companie si a hranei pentru acestea, in magazine specializate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen gresit, sau nu ? Vetran Vetran Buna ziua, Am infiintat o firma cu obiect princpial de activitate CAEN [b]4773[/b] ( Comert cu amanuntul al produselor farmaceutice, in magazine ... (vezi toată discuția)
Infiintarea ii nononic nononic Asi dori sa deschid o florarie ,ce cod CAEN corespunde si ce calificare ar trebui sa am pentru infiintarea de II (vezi toată discuția)
Cod caen pt comert ambulant flori adela05 adela05 Ce cod caen imi trebuie pt comert ambulat de flori? Multumesc (vezi toată discuția)