avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Permis de Sedere vs. Carte de Rezidenta pentru Membii ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Permis de Sedere vs. Carte de Rezidenta pentru Membii de Familie

Buna ziua,

Permisul de Sedere in Romania e acelasi lucru cu Carte de Rezidenta pentru Membrii de Familie?

Mentionez ca persoana in cauza este de nationalitate peruana, deci in afara UE.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ContSters334413 , utilizator 07:46, 8 Noiembrie 2014
Nu este acelasi lucru spre exemplu cartea de rezidență îi privește doar pe membri de familie, persoanele care conviețuiesc cu cetățeanul roman ori rudele de grad 1 ale acestuia precum și pe soțul/soția acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de rezidenta valida pentru intrarea in spania? mirceadobre78 mirceadobre78 Buna ziua, Am o intrebare putin mai complicata. Eu sunt roman dar casatorit cu o fata din Peru. Sotia are Carte de Rezidenta pentru Membrii de Familie ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean eu cu cetatean non-eu si cartea de rezidenta Joana77 Joana77 Buna Ziua, Ma numesc Ioana si sunt cetatean roman si viitorul meu sot este cetatean indian.La anul in luna Ianuarie,ne vom casatori civil in India la ... (vezi toată discuția)
Drept de munca cochintu cochintu buna ziua.sant casatorit cu un cetatean strain care provine dintr-o tara terta nemembra UE si care poseda permis de sedere romanesc fiind rezident roman.doresc ... (vezi toată discuția)