avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Formulare apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Formulare apel

as dori o formulare ptr apel (fara a aparea numele avocatului) in numele meu pana imi gasesc avocat . contra -cost, binenteles.
rog numar de telefon si pret ptr a trimite actele motivele apelului- multumesc


[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Noiembrie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:20, 8 Noiembrie 2014
Depinde de obiectul cauzei, de solutia din fond, daca vorbiti de un apel. Consultati lista de specialisti. Nu veti gasi aici pe cineva care sa va spuna un onorariu.
Intervenție moderator


Potrivit pct. 2.6 din regulamentul de postare, în forum nu se stabilesc relații profesionale între cel care întreabă și cel care răspunde. Cererile și ofertele de consultanță se fac numai prin intermediul mesageriei private.

Avocatnet.ro v-a pus la dispoziție Catalogul Consultanților, unde puteți găsi ceea ce căutați. Accesați link-ul de mai jos și discutați cu avocații aleși de dvs. fie prin intermediul mesageriei private, fie utilizând datele de contact de la profilul acestora.
www.avocatnet.ro/content/con...


De asemenea, puteți folosi Platforma de Servicii Avocatnet.ro pe care vă puteți scrie solicitarea și de unde puteți primi oferte de preț.
www.avocatnet.ro/content/bc|...

Succes!

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocati din barlad impotriva pv politia rutiera radu975 radu975 Vreau un avocat care sa ma reprezinte in instanta pentru a contesta un PV radar, intocmit la Barlad!#-o (vezi toată discuția)
Consultanta juridica danolteanu danolteanu as dori o reprezentare intr-un proces de insolventa- asumarea raspunderii - in Bacau ...rog numar de contact ...mersi (vezi toată discuția)
Caut avocat ContSters326896 ContSters326896 Caut avocat pt reprezentare intr-un litigiu de munca la cererea de revizuire si pt intocmire acte CEDO ! (vezi toată discuția)