avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Examen traducator in vederea autorizarii
Discuție deschisă în Traduceri

Examen traducator in vederea autorizarii

Buna ziua! as dori, daca va rog, sa primesc si eu niste exemple de subiecte pentru examenul de taducator juridic in
limba engleza. Va multmesc!
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 13:43, 11 Noiembrie 2014
Buna ziua.
De fapt este vorba de este vorba de sustinerea examenelor in domeniul stiinte juridice (organizate de MCC prin Centrul de Pregatire Profesionala in Cultura) care, odata promovate (cu nota minima 7) va vor permite sa intocmiti si sa depuneti cererea la Ministerul Justitiei, pentru eliberarea autorizatiei (cf. Legii 178/1997).

Pentru a nu reposta aceleasi subiecte si continuturi, va recomand lecturarea discutiilor din linkurile de mai jos in care veti regasi si subiecte si sfaturi in ceea ce priveste desfasurarea si sustinerea examenelor.
Unele subiecte sunt in italiana dar nimic nu contrazice eventualitatea ca varianta lor in romana sa fie subiect de examinare pentru limba engleza.
www.avocatnet.ro/content/for...
Va doresc mult succes!
L.C.
:luck:
Ultima modificare: Miercuri, 12 Noiembrie 2014
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat traducãtor - examen limba francezã ysaraisa ysaraisa Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu exemple de subiecte pentru obtinerea certificatului de traducator autorizat in limba franceza? eu am obtinut DALF-ul ... (vezi toată discuția)
Subiecte examen limba italianã cppc solomon_bc solomon_bc Buna sera, as dori sa dau examenul de traducator autorizat-lb.italiana si caut cu disperare pe net orice legat de acest subiect...modele de subiecte ,etc ... (vezi toată discuția)
Subiecte examen traducãtor limba rusã - domeniul juridic elvira_punguta elvira_punguta Buna, ma puteti ajuta cu subiecte ce s-au dat la Cppc pt limba rusa, domeniul juridic, sau cu o bibliografie orientativa care m-ar putea ajuta la sustinerea ... (vezi toată discuția)