avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legalitate incadrare in munca!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legalitate incadrare in munca!

Buna ziua! De curand am obtinut calificarea ,,Operator in ferme ecologice mixte,, cod COR 314205 (insemnand munca in ferme ecologice vegetale, animale sau mixte).Intrebarea mea este daca prin acest cod pot lucra legal doar in ferme ecologice, declarate cu certificat sau in orice alta ferma conventionala ? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 10 Noiembrie 2014
In opinia mea, puteti lucra numai in ferme ecologice cu un astfel de curs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot emite factura + chitanta unei persoane fizice? Andreea7777 Andreea7777 Buna ziua, Sunt PFA neplatitoare de TVA in sistem real, cod caen 0150 Activitati in ferme mixte (cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor). As ... (vezi toată discuția)
Pfa si casa de marcat miticab miticab Am un PFA (infiintat pentru masura 141) cod CAEN 0150 Activitati in ferme mixte(cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor),din productia ... (vezi toată discuția)
Cod caen ferma de porci si desfacere produse in magazin propriu giulonline giulonline Buna ziua, in prezent detin un numar de exploatatie de la primarie pentru animalele pe care le am, insa doresc sa fac asta o afacere legala si sa vand ... (vezi toată discuția)