Buna ziua ! timp de 17 ani am locuit in apartamentul soacrei , investind ceva banuti in centrala, termopane si altele .In 2014 aceasta ne a impus sa parasim apartamentul ceea ce s a si intamplat. doresc sa stiu daca se poate recupera intr un fel investitia din acel apartament, mentionez ca detin acte pentru acele obiecte pe numele meu.
Va multumesc !
Soacra ar putea invoca prescriptia, ceea ce inseamna ca ati putea sa recuperati cel mult sumele cheltuite in ultimii trei ani.
In plus, dovada o puteti face cu orice mijloace de proba, nu doar cu inscrisuri, putand invoca in instanta, in ceea ce priveste o eventuala intelegere cu soacra, imposibilitatea morala de a va preconstitui un inscris, tinand seama de relatia de rudenie dintre sotia dumneavoastra si mama sa.
La prescriptie mai depinde si cand au plecat de acolo... daca pot dovedi ca nu a existat vreun fel de intelegere folosinta contra imbunatatiri (in caz ca se invoca, e cel mai des invocat argument)... daca mai au ceva valoare imbunatatirile acelea si merita, raportat la valoarea actuala, degradata...