avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cod caen 4791 permite contracte de afiliere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cod caen 4791 permite contracte de afiliere

Detin un magazin online, prin care comercializez produsele si altor site-uri. Daca un cumparator face o achizitie prin site-ul meu, atunci beneficiez de un anumit comision. Daca am codul CAEN 4791 activat, pot sa emit o factura pentru comisioanele obtinute prin afiliere?
Cel mai recent răspuns: RobertPeter , utilizator 11:27, 31 August 2015
Am gasit si eu informatia aceata cautand in ce domeniu de activitate trebuie sa activez ca sa pot face facturi pentru plata comisioanelor generate :
prestarea de servicii publicitare doar de către acele entități ce au ca și domeniu de activitate servicii de reprezentare media (cod CAEN 7312) sau activități ale agențiilor de publicitate (cod CAEN 7311)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa fac o activitate online prin afiliere. Every Every Doresc sa fac o activitate online prin afiliere, sa promovez diferite aplicații, sa înscriu referali în aplicați prin intermediul unui site. CE cod CAEN ... (vezi toată discuția)
Urmeaza sa am o colaborare platita pe instagram. bir09 bir09 Buna ziua, Urmeaza sa am o colaborare platita pe Instagram. Eu voi creea 5 postari (feed + story) si apoi le voi posta pe contul meu de Instagram. As ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7312 - clarificare caut_raspuns caut_raspuns Buna ziua, Pot presta servicii de vanzare a \'produselor\'/ serviciilor unei agentii de publicitate - in baza unui contract de comisionat - daca obiectul meu ... (vezi toată discuția)