avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... abuz grav judecator
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

abuz grav judecator

Va rog foarte mult sa ma ajutati, deoarece situatia mea este disperata!
Judecatoarea mi-a masacrat probatoriul.
Mi-a cenzurat toate intrebarile pe care urma sa i le adresez martorilor,
pe motiv fals,
i-am aratat ca motivul este incorect,
dupa care nu mi-a mai permis sa vbesc
si m-a amenintat cu politia

Apoi a pus vorbe in gura martorului,
a dictat grefierei sa scrie cu totul altceva decat a declarat martorul

apoi la alt martor raspundea ea in locul martorului, apoi raspundea avocata intimatei in locul martorului

sunt complet ingrozit
trebuie neaparat consultata inregistrarea audio

va rog sa ma sfatuiti cum sa ies din acest tragic impas!!!
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 17:31, 11 Noiembrie 2014
Analizati oportunitatea introducererii de cerere de stramutare cauza
Am introdus deja cerere de stramutare... probabil d-aia deliberat se razbuna pe mine!
Pe motiv foarte intemeiat: avocatul intimatei (care este totodata si decanul baroului) este sotul unei judecatoare colega la aceeasi sectie cu judecatoarea despre care zic mai devreme.
Insa Curtea de Apel a respins cererea.
cesizati CSM si depuneti o plangere penala impotriva judecatorului!

Pentru asta există calea de atac fie recurs fie apel.
Pai recurs nu pot sa fac, deoarece este conflict de munca.
Insa nici apel nu vreau sa astept sa fac odata cu fondul, deoarece consider ca prejudiciul va fi fost deja prea mare pana la momentul respectiv.
Spre exemplu, mai am inca un dosar, care e acelasi conflict de munca, pe care vreau sa le conexeze. Insa a refuzat.
Daca se pronunta asupra vreunuia dintre ele in mod separat, atunci vor fi unul in apel, altul in fond... si nu vor mai putea vreodata fi conexate, in stadii diferite fiind!

Nu inteleg de ce toti aveti tendinta sa imi recomandati abordarea 'normala' de a contesta in mod ordinar... totusi este vorba de fapte cu posibil caracter penal !!

Alte discuții în legătură

Cerere inregistrare audio sedinta judecata aidu aidu Am facut urmatoarea cerere: ...Solicit, in temeiul dispoziţiilor art. 231 alin (2) C.pr.civ. si art. 163 alin. (8) din Regulamentul aprobat prin hotărîrea ... (vezi toată discuția)
Despre apel / recurs ClaudiaN ClaudiaN Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. Am actionat societatea in instanta ptr. urmatoarele capete de cerere: - plata diferentei salariale intre ... (vezi toată discuția)
Cererea de stramutare se poate judeca la alta curte de apel adi8165 adi8165 Am un dosar in care vreau sa fac o cerere de stramutare datorita influentei doamnei avocat a partii adverse , problema este ca aceasta are o ruda judecator ... (vezi toată discuția)