avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie Militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie Militara

Buna ziua,

Sotia mea are 26 de ani lucrati si atestati pentru pensie in cadrul MApN., a iesit din armata in 1997 si are acum varsta de 56 ani.

Poate iesi la pensie si primi pensie militara sau trebuie sa mai cotizeze pina la 62 de ani la Casa de Pensii a Mun. Bucuresti?

Daca va mai cotiza de unde va iesi la pensie - de la MApN sau de la Casa de Pensii a Mun. Bucuresti?

Cu multumiri

Alte discuții în legătură

Pensia militarã pentru ofiþerii în rezervã cristel padurean cristel padurean Am fost elev al ªcolii militare de Ofiţeri activi N.Bălcescu din Sibiu în perioada 1975-1978. Am lucrat în armată în perioada 1978-1993, an în care am ... (vezi toată discuția)
Militar in rezerva - pensionare barbos barbos Sunt militar in rezerva si doresc sa aflu cand si in ce conditii pot sa beneficiez de pensie. Am vechime efectiva in M.Ap.N. de 15 ani si 3 ani scoala ... (vezi toată discuția)
Stagiul de cotizare de aprox. 8 ani in mapn, se ia in calcul la stabilirea stagiului complet de cotizare in sistemul public de pensii ? dell59 dell59 Bărbat născut la 18.05.1959[/b]. Din 16.06.1977 - 06.09.1982 lucrat ca civil. Din 12.09.1982 - 22.08.1995 urmat scoala militara de ofiteri activi. Din ... (vezi toată discuția)