avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Factura din Germania catre Turcia si apoi din TR catre ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Factura din Germania catre Turcia si apoi din TR catre Romania.

Buna ziua,

Ma puteti ajuta, va rog, si sa imi ziceti daca se poate factura cum am zis eu mai sus ?

Am un furnizor din Germania care va livra produsul in Romania.
Nu o sa am nici o problema cu vama nu?
Si daca el factureaza catre un partener al meu din Turcia, iar acesta catre mine ?
Vreau doar sa stiu daca este ok sau nu.
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 11:05, 12 Noiembrie 2014
nu o sa aveti probleme la vama referitor la marfa , daca marfa provine legal din Germania.
nu inteleg insa de ce toata crengatura cu facturarea catre x terti .
nu se pot simplifica lucrurile ?
Nu..din pacate am nevoie ca vanzatorul sa fie cel din turcia.
Stiu ca era mult mai simplu daca facturam la din germania in Ro.

Stiu ca este notiunea de comert triunghiular.Si asta vreau sa incerc.

Este ok ?
in cazul acesta aveti nevoie de document de tranzit de tip T1 , care o sa va ridice costurile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe dropshipping romania bbadrian29 bbadrian29 Buna seara, As vrea sa stiu si eu care care ar fi taxele de platit pentru o afacere de tip dropshipping cu produse din China. Mentionez ca nu vand produsele ... (vezi toată discuția)
Facturare catre china - livrare germania crinarug crinarug O societate factureaza marfa catre o firma din China iar aceasta doreste ca marfa sa-i fie livrata in Germania. Se intocmeste factura catre China si aviz ... (vezi toată discuția)
Abrevieri transport maritim cif, sonya33 sonya33 buna ziua, am importat marfa din China 950usd- plata in avans, transport 625, factura fiind CIF Bucuresti. marfa a ajuns in portul Koper din Slovenia, ... (vezi toată discuția)