avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Coasigurat sanatate ii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Coasigurat sanatate ii

un coasigurat sanatate cu ii mai plateste asigurare medicala?
Cel mai recent răspuns: alinamaria8380 , utilizator 11:02, 12 Noiembrie 2014
Titularul unei I.I. este obligat la plata C.A.S.S., precum si C.A.S. (pentru pensie) daca venitul anual este mai mare de 4 x salariul mediu si daca nu este salariat sau pensionar.
multumesc:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii platite de titularul unei p.f.a. mihaidumitrescu mihaidumitrescu Daca realizez venituri din profesii liberale, dar sunt si angajat cu contract de munca pe o perioada nedetreminata la un SRL, unde am asigurare si firma ... (vezi toată discuția)
Neplata contributie la pensie pentru pfa alexa8888 alexa8888 Buna ziua! Am un PFA din ianuarie 2012, iar in iulie 2012 m-am angajat. In cele 6 luni cat nu am fost angajata nu am platit pensia si nici nu am contract ... (vezi toată discuția)
Conditii plata cas aminamiriam aminamiriam Buna ziua! Sunt cadru didactic cu 16 ani vechime in invatamant. In anul 2015, salariul meu net nu a depasit 1290 de lei. De la data de 15 septembrie 2015 am ... (vezi toată discuția)