avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Legea 85/2014 - insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Legea 85/2014 - insolventa

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca o firma care figureaza are creante fiscale in evidentele unei primarii, iar din demersurile facute de instituitia respectiva s-a aflat ca are un cont bancar, dar banca are inregistrata o garantie reala pentru rambursarea unui credit angajat la banca racea banca si ca ulterior rambursarii acestor credite urmeaza ca sumele provenite din incasarile viitoare sa fie virate catre organul fiscal care a infiintat poprirea, poate fi actionata in instanta ptr insolventa. Mentionez ca sunt indeplinite criteriile de eligibilitate.
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 13 Noiembrie 2014
primcaz1, utilizator

Alte discuții în legătură

Suspendare executare teodora g teodora g buna ziua. am o societate comerciala care a contestat un raport de inspectie fiscala si o decizie de impunere emise de organul fiscal la curtea de apel. La ... (vezi toată discuția)
Retreagere bani de la banca emanuel2001 emanuel2001 Buna ziua,am o mare rugaminte,salariul a fost virat unei banci iar banca nu vrea sa-mi dea banii spunand ca am poprire.Cum pot sa intru in posesia banilor si ... (vezi toată discuția)
Sume poprite laur2013 laur2013 am primit un credit in contul meu bancar care este are poprire.Pot avea acces la suma respectiva sau la o parte din ea? (vezi toată discuția)