avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata Salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata Salariului

Buna seara,

M-am angajat pe data de 3 noiembrie 2014, la o firma care se ocupa cu echipamente bancare si postale. In contract este stipulat faptul ca data la care se plateste salariul este 15 ale fiecarei luni.
Pentru ceilalti, maine 14 noiembrie 2014, este zi de salariu. Eu am inteles ca nu voi fi platit pentru aceste 2 saptamani, ci voi fi platit abia pe 15 decembrie.

Spuneti-mi, va rog, asa este normal? Nu pot sa zic ca ma pricep prea bine, insa la fostul loc de munca am fost angajat cu o saptamana inainte de data salariala, dar totusi am primit bani pe cate zile am lucrat pana atunci. De aceea, nu stiu cum este normal.

Va multumesc mult pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: urseu , utilizator 21:24, 13 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns.

Inteleg ca trebuie sa fiu platit pentru fiecare zi lucrata de la inceputul contractului (3.11) pana la data salariala (15.11) ?
In c.i.m. semnat nu aveti trecuta data platii salariului?
Scrie exact asa: "data la care se plateste salariul este 15 ale fiecarei luni".
Sigur ? Intrucat , in practica, de exemplu , plata salariului aferent lunii octombrie se face in luna noiembrie.

Din ce spuneti dvs, plata se face pe data de 15 pentru luna in curs ???

Alte discuții în legătură

Restante salariale checkonetwo checkonetwo buna seara, problema mea este in felul urmator: sambata (7 dec) imi preavizul la actualul loc de munca; mi s-a ascuns la interviu faptul ca voi lua ... (vezi toată discuția)
Nelamurire in cadrul demisiei. ionix2727 ionix2727 Buna ziua AvocatNet.ro, Am ceva nelamuriri in ce consta demisia dintr-o companie. Sunt angajat in aceasta companie de 1 luna si vreo 2 saptamani, conditiile ... (vezi toată discuția)