avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Legislatie produs pentru fumat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Legislatie produs pentru fumat

Bunaziua! As dori sa stiu unde pot gasi legislatia necesara infiintarii unei activitati de productie a unui preparat vegetal nonicotinic destinat fumatului de tip narghilea. Am incercat pe situl Ministerului Sanatatii dar am gasit legi cu referire la categoria produselor cu efect halucinogen si psihotrop, acest gen de efecte necaracterizand produsul mentionat de mine.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:44, 17 Noiembrie 2014
Pe langa infiintarea societatii la Registrul Comertului, trebuie sa va luati autorizatie de la Ministerul de Finante.
Chiar daca produsul nu contine tutun, conform Codului Fiscal, aceste produse sunt produse asimilate tutunului si necesita autorizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d pe cod caen 4711? razvanstroe razvanstroe Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie. Am fost azi la ONRC sa-mi deschis un srl-d (minimarket in zona rurala) si dupa cateva ... (vezi toată discuția)
Srl-d pentru o ferma de gaini ouatoare florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Se poate infiinta un srl-d pentru o microferma de gaini ouatoare? multumesc. (vezi toată discuția)
Taxe tigari medicinale Oana1205 Oana1205 Buna ziua,va las acest mesaj in speranta,ca ma puteti ajuta cu aceasta intrebare.As dori sa import niste tigari medicinale si as dori sa stiu daca trebuie ... (vezi toată discuția)