avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concurs

Pentru organizarea si desfasurarea concursului de ocupare a unui post in sistem sanitar -buget,dupa ce ordin se desfasoara ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gluten , utilizator 10:40, 17 Noiembrie 2014
Vedeti HG 497/2010 privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a concursului si a examenului pentru ocuparea posturilor vacante si temporar vacante, precum si stabilirea criteriilor de evaluare a performantelor profesionale individuale la promovare prin examen a personalului contractual din sistemul sanitar
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent medical generalist studii superioare vs studii postliceale StelutaStely StelutaStely Hotararea de Guvern 497/2010 privind aprobarea Regulamentului de organizare si desfasurare a concursului si a examenului pentru ocuparea posturilor vacante si ... (vezi toată discuția)
Concurs carmenstan carmenstan Regulamentul -cadru pentru ocuparea unui post vacant sau temporar vacant pt sanatate ,se gaseste in Hot.Guv.285/23.03.2011 SAU H.G. nr.497/2010? Sau a ... (vezi toată discuția)
Concurs ocupare functie sefi sectii spitale dana manea dana manea in ce conditii se pot scoate la concurs functiile de sefi de sectie intr-un spital? (vezi toată discuția)