avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Beci sub casa mea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Beci sub casa mea

Un coproprietar are un beci care este exact sub una dintre camerele mele . Ma deranjeaza . Ce am de facut ? Beciul era acolo cind am cumparat . I-am spus frumos sa - l inchida dar nu vrea . Ma deranjaza sa am pe cineva care cotrobaie sub casa cind vrea la orice ora .:((
Ultima modificare: Vineri, 14 Noiembrie 2014
ContSters335821, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters335821 , utilizator 20:52, 14 Noiembrie 2014
Daca beciul nu face parte din spatiile comune, personal nu as vedea o solutie legala, dar va puteti folosi imaginatia .... diabolica, daca posedati asa ceva. :)
O dati la pace cu vecinul si va bucurati si d-voastra (morcovii se pastreaza bine in beci) si sotul (un poloboc, doua, de vin nu strica).
Vorbind serios, un subiect foarte asemanator a fost dezbatut intens mai zilele trecute pe forum.
Nu voi posta opinia mea, dar cea a juristilor v-ar surprinde daca ati citi-o :yes:
V-ati pierde instantaneu ,,interesul" pt. problema beciului.
Inca ceva: si cel ce indeamna la savarsirea unei infractiuni este pedepsit.

Pt. ca imi aduceti aminte de biblicul IOV, numai peste el au mai dat navala atatea necazuri, va postez link-ul
www.avocatnet.ro/content/for...
Cititi cu atentie pana la cap, poate va foloseste!
DlGoe, utilizator
DlGoe a scris:

Vorbind serios, un subiect foarte asemanator a fost dezbatut intens mai zilele trecute pe forum.

am asistat si eu la subiectul respectiv , dar acolo situatia era foarte clara , beciul nu exista in acte , si acest lucru il stiau foarte bine cei care-l foloseau .
aici insa , utilizatorul nu a dat detalii despre posibila existanta a unor acte priviind beciul , caci nici dansul nu stie .
deci ,inca nu se pot trage concluzii .
domul Lucian , imagianatia diabolica , o sa-l coste scump pe domnul respectiv daca o pune in practica .
cred ca ar fi mai utila varianta Dl. Goe.
@separatistul
Stiti ce e ,,comun" ?
In ambele cauze sarsaila nu le da pace si-i impinge la lucruri necugetate!
D-voastra sunt sigur ca m-ati inteles!
DlGoe, utilizator
@separatistul
Doar daca se poate dovedi.

Alte discuții în legătură

Ce va place sa gatiti? hanselline hanselline Ce gatesc azi? Ce e prin frigider sau fac piata? Toti din familia mea au aceleasi gusturi? Cum ii impac? Azi facut varza calita cu carnati si macrou cu ... (vezi toată discuția)
Medierea, alternativa la instanta de judecata FlaviaGazdovici FlaviaGazdovici Cu multa placere constat că presa arădeană dorește să cunoască și să facă cunoscute avantajele acestei instituții de interes public care ... (vezi toată discuția)
Sunt vechi, domnule! ... or fi ele vechi da's bune! Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]Caragiale despre medalia de merit[/b] Omul acesta, Caragiale! Doamne! De ce ai pus atata intelepciune, umor si bun simt in capul sau mustacios? ... (vezi toată discuția)