avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... comisie eliberare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

comisie eliberare

buna ziua! prietenul meu o fost condamnat la 1 an si 4 luni pentru conducere fara permis .pe data de 5 si 7 noiembrie a intrat in comisiile de liberare.nu are rapoarte ,a iesit la munca,a avut 2 permisii de 24 h.comisia din penitenciar i-a dat 2 luni amanare pentru recidiva.comisia de la medgidia ia dat 1 luna urmand sa fie judecat dupa 5.12.2014.acum ce se va intampla ii va da din nou amanare sau ii v-a accepta cererea de eliberare?
Cel mai recent răspuns: Adela Maria Bratulescu , Avocat 11:46, 15 Noiembrie 2014
Daca prietenul dvs. indeplineste conditiile legale pentru a fi liberat conditionat, instanta se va pronunta in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata adoraalina adoraalina Buna ziua.Sotul meu are o pedeapsa de un an si 4 luni pt delapidare si fals sub semnatura privata,iar pe 25 aprilie trebuie sa intre in comisia de eliberare,nu ... (vezi toată discuția)
Comisie liberare alinaali alinaali Buna ziua.prietenul meu a fost condamnat la un an si 4 luni de inchisoare cu executare in ianuarie pentru conducere fara permis fapta fiind facuta in anul ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata ghermancristina ghermancristina va rog sa mi dati un sfat sau ajutor in data de 24 iulie sotul meu a intrat in comisia de eliberare conditionata,unde a fost amanat 2 luni pe motivul unor ... (vezi toată discuția)