avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cine obtine avizul de la custode pentru exploatare ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cine obtine avizul de la custode pentru exploatare forestiera?

Buna ziua
Detin o firma care are ca activitate "exploatarea forestiera" si in urma controlului de la garda de mediu s-a constat ca autorizatia de mediu trebuie sa contina si locatiile exacte de unde provine lemnul, impreuna cu avizul custodelui (daca se afla in arie protejata).
Conform codului silvic, proprietarul de fond forestier este obligat sa obtina acest aviz insa ocolul silvic respectiv nu a putut sa sa imi dea acest aviz.
Eu in moment sunt pasibil de amenda!!

Alte discuții în legătură

Autorizatii avize necesare exploatare forestiera Scepo Scepo buna, vreau sa incep sa lucrez pe o firma nou infiintata cu codul 0220 - Expoatare forestiera. Stie cineva de ce avize si autorizatii am nevoie pentru a ... (vezi toată discuția)
Exploatare forestiera asociatie manutescu manutescu Buna ziua, Suntem o asociatie de proprietarii de padure,si am dorii sa sa exploatam lemnul care ni se cuvine anual,dar nu stim cum se deconteaza lemnul din ... (vezi toată discuția)
Exploatare lemn de foc Simona171075 Simona171075 Ca Intreprindere individuala pot sa cer autorizatie de exploatare lemn de foc sau trebuie neaparat SRL ? Multumesc. (vezi toată discuția)