avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fotocopii dosar !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fotocopii dosar !

Buna seara !
As dori sa fac si eu fotocopii de pe un dosar aflat pe rolul postului de politie " x" , dosarul este pentru amenintari si hartuire dar domnii politisti nu l-au trimis penal ... l-au solutionat dumnealor . .. acum am depus cntestatie impotriva solutii , deoarece cel care m-am amenintat si a fost dat ca suspect in plangere a recunscut ca m-a amenintat si nu a fost pedepsit cu nimic ... EU sunt in judecata cu el si alti 3 , el amenintandu-ma sa imi retrag plangerea de la judecatorie ca altfel ma omoara ... Si doresc , acum , sa ma duc la postul de politie si sa solicit fofocopii de pe acest dosar , ca sa pot demonstra judecatorului ca a fost amenintat de unul dintrec ei care ma judec ( pe penal ) si ca a si recunoscut .

Conform carui art. din codul de proc. pen. trebuie facuta plangerea .. ca sa am motivare .... ?
Va multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: ContSters327384 , utilizator 07:08, 18 Noiembrie 2014
Buna seara!

Va recomand sa apelati la un avocat in demersul dumneavoastra, si sigur veti reusi sa faceti copii din dosar.

Cu stima.
Puteti solicita sa se ataseze in instanta - in copie - acel dosar penal sau sa solicite instanta actele care va intereseaza.
Dar eu , in baza carui art. din C.proc.pen pot cere fotocopii de pe dosar , postului de politie ?
Va multumesc frumos !
Faceti o cerere si solicitati sa va inmaneze fotocopi de pe filele dorite de dvs. Politistii va trebui sa va trimita fotocopi, sau va vor raspunde la cererea dvs.
Daca nu va trimit ce ati cerut, vor trebui sa explice ei care este baza legala de nu va trimit ei fotocopiile solicitate de dvs.
Ok , va multumesc frumos !

Alte discuții în legătură

Xerocopii dosar penal in up. e posibil? Juilk Juilk Pot cere copiii dupa un dosar penal aflat in faza de UP? Eu fiind parte vatamata? sau am doar dreptul de-a studia dosarul? (vezi toată discuția)
Pot sa ma duc personal la parchet sa vizionez un dosar clasat in care sunt reclamant? eusaisapte eusaisapte Pot sa ma duc personal la parchet sa vizionez un dosar clasat in care sunt reclamant? Deasemenea, pot sa fac copii dupa actele din acest dosar? (vezi toată discuția)
Am drept legal sã cunosc delcarațiile învinuiților? elenamarta elenamarta Am depus la Poliție o plângere, ca persoană vătămată și s-a deschis dosar penal. Poliția a luat declarații de la cei ... (vezi toată discuția)