avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Winmentor analitice la conturi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Winmentor analitice la conturi

In initializare-solduri conturi-plan de conturi am introdus sumele totale in luna ,mentionand ca pe vechiul program se tineau foarte multe analitice pe materii prime ,pe clienti ,furnizori etc.......Acum cand doresc sa introduc o factura de la furnizor imi apare un mesaj de eroare care precizeaza ca exista analitice la materii prime si furnizor Cum si de unde pot prelua aceste analitice?

Alte discuții în legătură

Furnizori neachitati barta_andras barta_andras Buna ziua, sunt contabil de putina vreme la un SC si uitandu-ma peste balanta am gasit cativa furnizori neachitati din 2012-2013. In realitate datoriile catre ... (vezi toată discuția)
Introducere date in program winmentor previas previas Ce date din balanta introduc in programul Winmentor?Mentionez ca am o balanta a lunii septembrie. (vezi toată discuția)
Program de contabilitate wanconsult wanconsult Am preluat datele din balanta anului 2012.Am creat conturile analitice atat la ct.401 cat si la ct.411, insa in momentul introducerii soldurilor acestor ... (vezi toată discuția)