avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... efect prescriere executare pedeapsa
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

efect prescriere executare pedeapsa

in cazul in care s-a dispus inlocuirea amenzii cu munca in folosul comunitatii, iar contravenientul nu a efectuat orele de munca, si a intervenit prescriptia executariisanctiunii muncii in folosul comunitatii, se sterge si sanctiunea amenzii ce a stat la baza acordarii orelor de munca in folosul comunitatii?

Alte discuții în legătură

Prescripție amendã contravenționalã Floexe Floexe Art. 131 din OG nr. 92/2003 prevede prescripția amenzilor contravenționale. dar prescripția dreptului la acțiune cât este, de la ce dată ... (vezi toată discuția)
Sunt eleva si am fost amendata. daca nu platesc pot fi executata silit? gabytza_4u10 gabytza_4u10 Sunt eleva,minora am o amenda pe care nu am platit-o la timp si acum mia venit o somatie cu un titlu executoriu,daca nu platesc pot fii executata silit? si ce ... (vezi toată discuția)
Neplata amenzii contraventionale ontiu ontiu Am o amenda de 500 de RON in urma unei fapte prevazute in articolul 2 pct 1 din legea 61/1991R si sanctionata de art 3 alineatul 1, pct b din legea 61/1991R. ... (vezi toată discuția)