avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Revizuire cauza civila- martor condamnat in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Revizuire cauza civila- martor condamnat in speta-admisibilitatea

Unul din motivele de revizuire ar fi atunci cand ....martorul din cauza este condamnat intr-o speta ce are legatura cu cauza.In realitate martorul a fost condamnat definitiv inainte de utilizarea ultimei cai de atac(recurs).Poate fi un motiv intemeiat de revizuire cu precizarea faptului ca instanta de recurs a avut cunostinta de condamnarea martorului ?

Alte discuții în legătură

Cai de atac...ce urmeaza? nelu_nedi nelu_nedi Buna ziua, Am facut o plingere penala impotriva unei persoane la parchet,iar acesta a dat ca solutie neinceperea urmariri penale, m-am adresat prim ... (vezi toată discuția)
Si cai extraordinare de atac, sau doar "plingere la cedo"? ContSters88476 ContSters88476 daca in contencios, am pierdut atit la tribunal cit si la curtea de apel, exista si ceva cai extraordinare de atac, sau doar \"plingerea la CEDO? (vezi toată discuția)
Redeschidere proces eu1001 eu1001 buna ziua, am avut un litigiu de munca privind concedierea mea...am castigat in instanta dar am pierdut cu brio recursul...lucru ce mi s-a parut suspect, si ... (vezi toată discuția)