Buna ziua,
Am facut o plingere penala impotriva unei persoane la parchet,iar acesta a dat ca solutie neinceperea urmariri penale,
m-am adresat prim procurorului ,apoi primei instante care a mentinut rezolutia parchetului. Am facut recurs dar si acesta
a fost respins ca tardiv introdus (cu toate ca am explicat ca nu m-ia fost intentionat inregistrat in termenul legal de 10 zile)
iar hotarirea este definitiva. Va rog sa-mi spuneti daca mai exista cale de atac.
motive la contestatia in anulare ar putea fi ca recursul practic nu a fost judecat iar motivul recursului a fost omis si pronuntare sa dat ca a fost introdus dupa termen. Acesta se depune la tribunalul care a pronuntat recursul?
motive la contestatia in anulare ar putea fi ca recursul practic nu a fost judecat iar motivul recursului a fost omis si pronuntare sa dat ca a fost introdus dupa termen. Acesta se depune la tribunalul care a pronuntat recursul?
Fiind cai de atac de retractare, competente in acest sens , ma refer aici atat la contestatie in anulare cat si la revizuire , sunt instantele de judecata care au pronuntat respectiva hotarare judecatoreasca.