avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Retineri asigurari din salarii compensatorii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Retineri asigurari din salarii compensatorii

Buna ziua, sunt pensionara de un an de zile si luna aceasta am primit salarii compensatorii (in urma unui proces) de la fostul angajator.
din aceste salarii mi s-a retinut si contributiia la pensii care este o suma mai mare decat cea corespunzatoare pentru 5 salarii . va rog sa-mi spuneti de unde si cum recuperez diferenta! Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Retinere corecta pensie de intretinere din salariu Silvia  Aldea Silvia Aldea In urma divortului, copilul a fost incredintat mamei, iar tatal a fost obligat la plata [b]pensiei de intretinere[/b]. Intre timp, acesta s-a recasatorit si ... (vezi toată discuția)
Contributie catre casa de sanatate nelu_63 nelu_63 Buna seara, In luna iunie 2010, din cauza unor grave probleme de sanatate , am fost nevoit sa ma pensionez. La plecarea din unitatea bancara unde am lucrat , ... (vezi toată discuția)
Din bonusul primit la disponibilizare s-a retinut contributia la somaj iar eu am primit indemnizatie. ulterior a trebuit sa restitui indemnizatia, este corect? const_57 const_57 Buna seara, In 2011 am fost disponibilizat cu un bonus in cuantum......f. mare. Pe fluturas suma este trecuta ca prima de fidelitate si este componenta a ... (vezi toată discuția)