Detin un teren in comuna vecina.Acest teren este trecut in registrul agricol din comuna in care locuiesc si in care am trecute totul,casa,terenuri ,padure etc.Pe trenul din cealalta cumuna vecina platesc impozitul in comuna de domiciliu,si asta de cand m-am nascut ,de zeci de ani.Acum am un litigiu cu un vecin care si-a construit pe hotar ..casa ,wc,polatre si anexe,mi-a rupt gardul si distrus totul.Am sesizat primaria unde platesc impozitul,iar cei de aici m-au trimis la primaria cealalta,acolo unde de fapt terenul nu este inregistrat.Va rog cu mult respect,este legala hotararea primarului de a ma trimite in alta parte atat timp cat impozitul il platesc la primaria unde domiciliez?
Avind in vedere ca ancheta trebuie efectuată cu privire la situatia de fapt, iar terenul este acolo unde a fost declinat dosarul, consider ca este corecta decizia. Totuși, prin aceasta plingere nu se rezolva situatia. Se constata daca a fost săvârșită sau nu vreo încălcare. Veti ajunge tot in instanta sa va Rezolvați problemele, unde veti putea administra probe pe baza cărora se poate pronunța instanta.