avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren cu probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren cu probleme

Detin un teren in comuna vecina.Acest teren este trecut in registrul agricol din comuna in care locuiesc si in care am trecute totul,casa,terenuri ,padure etc.Pe trenul din cealalta cumuna vecina platesc impozitul in comuna de domiciliu,si asta de cand m-am nascut ,de zeci de ani.Acum am un litigiu cu un vecin care si-a construit pe hotar ..casa ,wc,polatre si anexe,mi-a rupt gardul si distrus totul.Am sesizat primaria unde platesc impozitul,iar cei de aici m-au trimis la primaria cealalta,acolo unde de fapt terenul nu este inregistrat.Va rog cu mult respect,este legala hotararea primarului de a ma trimite in alta parte atat timp cat impozitul il platesc la primaria unde domiciliez?
Cel mai recent răspuns: corneo , utilizator 18:33, 20 Noiembrie 2014
Avind in vedere ca ancheta trebuie efectuată cu privire la situatia de fapt, iar terenul este acolo unde a fost declinat dosarul, consider ca este corecta decizia. Totuși, prin aceasta plingere nu se rezolva situatia. Se constata daca a fost săvârșită sau nu vreo încălcare. Veti ajunge tot in instanta sa va Rezolvați problemele, unde veti putea administra probe pe baza cărora se poate pronunța instanta.
Lasati Primaria in pace ca ei nu au cum sa va ajute!
Depuneti o plangere penala pentru distrugere la Parchetul de pe langa Judecatoria dvs. !
Va multumesc!Sarut mana!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca vecinul si-a marit curtea abuziv ...intrand pe domeniul ... SANTANA2021 SANTANA2021 Daca vecinul si-a marit curtea abuziv ...intrand pe domeniul public si a luat cam 2.5 metri din acest domeniu public si incluzand si stalpul de electricitate ... (vezi toată discuția)
Plătesc impozit de 30 de ani pt o suprafață de 2500 mp pe ... alexyno_04 alexyno_04 Plătesc impozit de 30 de ani pt o suprafață de 2500 mp pe care nu dețin acte, iar primăria nu mi poate arata unde este situat terenul, nici noi neștiind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! vecinul a intrat abuziv peste terenul meu,cum il scot ? Livius74 Livius74 Buna ziua ! Am o un teren la tara unde am niste pruni , iar vecinul de langa mine (gard in gard) care are casa langa acest teren al meu a intrat 2-3 ... (vezi toată discuția)