avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Majorare salariu angajat detasat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Majorare salariu angajat detasat

As vrea sa va intreb cum anume pot modifica salariul unui angajat detasat pe o perioada de 1 an?
Am inteles ca se poate face o modificare a contractului insa aceasta intra in vigoare numai in momentul in care detasarea a incetat. Se poate cumva instiinta compania unde angajatul este detasat ca salariul acestuia a fost marit incepand cu data x in timp ce acesta este detasat sau acest lucru nu este valabil? Si daca acest lucru este valabil, cum anume se face? Fac contract aditional cu marirea de salariu si se trimite companiei unde este facuta detasarea sau exista o alta varianta?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 5 Decembrie 2014
in cazul detasarii depinde de mai multe situatii: cine plateste salariul detasatului, daca este suspendat CIM....
Salariu este platit de compania unde sa facut detasarea, iar CIM este suspendat, tocmai de aceea va intreb daca se poate majora salariul pe perioada detasarii si cum anume instiintez compania unde sa facut detasarea despre aceasta majorara, daca este cazul.

Multumesc
Majorarea salariului o poate face numai angajatorul unde este incadrat .
Dar in cazul in care compania care la detasat doreste sa-i majoreze salariu, sa inteleg ca acest lucru se poate face doar atunci cand detasarea expira?

Multumesc
se poate majora salariul, dar va produce efecte doar de la data incetarii suspendarii CIM.

Alte discuții în legătură

Detasare angajat Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua, am un angajat care trebuie sa il detasez la alta firma.Intrebarea mea este cum va aparea acesta pe statul de plata si pontajul meu?cu 0 zile ... (vezi toată discuția)
In revisal detasarea se inregistreaza si in suspendare? ContSters15310 ContSters15310 Detasarea unui salariat se inregistreaza in Revisal in modulul \"[b]Contracte[/b]\" in sectiunea \"[b]Detasare[/b]\". Obeserv ca in acelasi modul la sectiunea ... (vezi toată discuția)
Revisal - detasare Constanta Vlad Constanta Vlad Buna ziua, Doresc sa stiu ce se completeaza si se transmite la REVISAL in cazul unui salariat detasat.Mentionez ca este platit de catre angajatorul la ... (vezi toată discuția)