avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Eroare D112
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Eroare D112

Buna ziua,

incerc sa validez declaratia d112 si imi da urmatoarea eroare: EROARE - Creanta 05 - Contributia de asigurari sociale datorata de angajator (94) mai mare decat suma calculata (+ 5) : 76!

ce ar trebui sa fac? s-a mai lovit cineva de aceasta problema? programul e care il folosesc este saga, dar nu cred ca este de la program.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Declaratie 112 viorel61 viorel61 Sunt salariat la 2 cabinete cu 1/2 norma la fiecare , depasesc cumulat salariul minim , cand completez decl. 112 imi calculeaza automat CAS si CASS la salariul ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 pentru doua tipuri de contracte ale aceluiasi salariat! IRANA IRANA Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie:un salariat din cadrul unei asociatii de proprietari (contract individual de munca cu norma intreaga,cu ... (vezi toată discuția)
D112 sutamihaela sutamihaela ANGAJATOR: * EROARE - Creanta 02 - Contributia individula de asigurari sociale retinuta de la asigurati (106) mai mare decat suma calculata (0) ... (vezi toată discuția)