avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... D112
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

D112

ANGAJATOR:
* EROARE - Creanta 02 - Contributia individula de asigurari sociale retinuta de la asigurati (106) mai mare decat suma calculata (0) !
ASIGURATI:
Imi puteti spune cum se corecteaza aceasta eroare?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:15, 27 August 2012
Dupa ce ati completat Anexa 1.2. cu persoana respectiva, i-ati pus venitul brut.

In tabelul centralizator. din Anexa 1 (in fata) dv. trebuia sa apasati pe butonul \"Adauga/actualizeaza creante\" si va apareau automat totalul contributiilor de tot felul de la toate persoanele pe care le-ati avut declarate in d112.

Manual se alege numai, in plus fata de contributiile completate automat, impozitul pentru conventii civile - cod 616

Inclin sa cred ca aveti o conventie civila, fara CAS calculat in Anexa 1.2, acolo unde descrieti persoana, iar in fata, la tabelul centralizator ati ales manual creanta 02 (CAS) si ati pus la \"suma datorata\" 106.

Atentie la ce cod alegeti pentru "tip asigurat" in Anexa 1.2. in cazul persoanei. Pentru unele "tipuri" se plateste CAS, pentru altele nu!
Ultima modificare: Luni, 27 August 2012
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul format al declaratiei d 112 v2.0.0 cornelusha cornelusha Buna ziua, va rog spuneti-mi si mie cum trebuie procedat daca asoc noastra de propr. are conventii civile pentru admin si op.ecologic( pentru ambii se ... (vezi toată discuția)
Obligatii de plata si declaratii pt presedinte as proprietari -pensionar marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna seara. 1.Pt.un presedinte al as.de proprietari -pensionar,incadrat pe baza unei conventii civile de 100 ron pe luna-brut, ce obligatii trebuie ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica 112 si certificatul de semnatura electronica - de la 01.09.2011 aceasta declaratie se va depune numai online! ContSters166949 ContSters166949 Are cineva idee cum se completeaza declaratiia 112 pentru o asociatie de proprietari care are numai conventii civile si calculeaza si plateste urmatoarele ... (vezi toată discuția)